Kostik Soda
Genel Bilgi
Tarih:
Son Güncelleme:04/03/2023
YÖNTEM



Membran hücre üretimi, diyafram hücre üretimi ve cıva hücre üretimine göre en avantajlı olanıdır ve çok daha verimlidir.

Membran hücre süreci, cıva veya asbest gibi tehlikeli atık ürünler üretmekten daha az enerji gerektirir ve çok daha çevre dostudur. Ayrıca proses ile çalışmak son derece güvenlidir. Kostik sodayı sürekli olarak yüksek kalitede ve düşük bakım maliyetleriyle üretmek mümkündür. Yıllık yayın içi çalışma saatleri 8000 saat olacaktır.

LİNEER KOSTİK SODA SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNTEM LİNEER KOSTİK SODA SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ,YÖNTEM, Membran, hücre, üretimi, diyafram, hücre, üretimi, ve, cıva, hücre, üretimine, göre, en, avantajlı, olanıdır, ve, çok, daha, verimlidir, Membran, hücre, süreci, cıva, veya, asbest, gibi, tehlikeli, atık, ürünler, üretmekten, daha, az, enerji, gerektir LİNEER KOSTİK SODA SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNTEM Membran hücre üretimi diyafram hücre üretimi ve cıva hücre üretimine göre en avantajlı olanıdır ve çok daha verimlidir Membran hücre süreci cıva veya asbest gibi tehlikeli atık ürünler üretmekten daha az enerji gerektir